InOut Design este o practică profesională de design interior, care se angajează într-o mare varietate de proiecte rezidenţiale şi comerciale de la concepţie la finalizare. Apreciem importanţa de a crea amenajări interioare care acoperă nevoile individuale şi acordăm atenţie deosebită examinării şi inţelegerii cerinţelor clienţilor noştri pentru rezultate de calitate. Cu o înţelegere a proiectului şi a necesităţilor clienţilor noştri ne luăm angajamentul de a dezvolta concepte ce vor fi în primul rând funcţionale clienţilor noştri zi de zi, dar care cuprind şi stilul lor de personalitate.

Ce servicii vă oferă InOut Design?

 • Eficientizarea şi optimizarea spaţiului disponibil
 • Realizarea unui concept
 • Alegerea şi analiza temei generale, a stilului și a culorilor
 • Proiectare 3D
 • Alegerea finisajelor şi a materialelor
 • Alegerea mobilierului şi decoraţiunilor
 • Conceptul şi proiectarea mobilierului personalizat
 • Analiza bugetului
 • Organizarea de şantier și managementul de proiect
 • Consultanţă în executarea şi supravegherea lucrărilor

Pasul 1 – Întâlnirea

Se stabileşte o întâlnire, telefonic, la numărul 0723.999.237, după care urmează discuţia iniţială cu beneficiarul în care i se prezintă acestuia modul de lucru, exemple de proiecte, vizionăm spaţiul, cunoaştem ideile şi dorinţele dumneavoastră cu privire la viitoarea amenajare interioară, iar noi vă vom face o estimare a timpului de execuţie şi a volumului de lucru.

Stabilim împreună bugetul pe care doriţi să-l investiţi în proiectul dumneavoastră, astfel punem bazele unor coordonate reale ale viitoarelor obiecte de mobilier, finisaje, materiale ce vor fi propuse de noi în amenajarea ta.

Pasul 2 – Măsurători

Facem măsurători amănunţite ca să putem realiza planuri la scară reală spaţiului dumneavoastră.

Pasul 3 – Concept & proiectare

Vom face un concept unic, dedicat spaţiului dumneavoastră, rezultând astfel o amenajare interioară originală şi care se va încadra din punctul de vedere financiar în bugetul dumneavoastră.

Prezentarea primei variante de proiect 3D, cu imagini foto realiste, ceea ce permite beneficiarului să aibă o imagine vizuală cât mai clară asupra amenajării spaţiului. În cadrul acestei etape se discută proiectul, beneficiarul înţelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa studioului în concordanţă cu tema proiectului, se vizualizează planurile viitorului spaţiu: de la planuri electrice, planuri de pardoseli, plafoane, la simulări ultrarealiste şi exemplificări ale culorilor, texturilor, materialelor prin mostrare.

Pasul 4 – Realizare & management proiect

Definitivarea proiectului. Se prezintă soluţia finală pentru design, oferta financiară de produse, schiţele tehnice, planurile de instalaţii, etc. În momentul în care finalizăm partea de proiectare începem să implementăm tot ce v-am propus în „scenă”. Practic dăm viaţă proiectului. Colaboram cu diverşi furnizori capabili să ne pună la dispoziţie toate serviciile necesare: de la finisaje la mobilier standard sau customizat şi până la accesoriile decorative. Se predă beneficiarului proiectul cu întreaga documentaţie. Acesta îl poate implementa singur, sau poate face apel în continuare la noi prin serviciul: „proiectul la cheie”.

Vom fi prezenţi în fiecare moment al execuţiei, vom superviza şi vom controla bunul mers al lucrării. Vă vom ţine la curent cu tot ce se întâmplă pe şantier.

Domeniile noastre de specialitate

Toate informaţiile de mai sus vi le-am prezentat ca şi cumul al cunoştinţelor noastre datorate atât experienţei profesionale cât şi specializărilor în domeniu.

 • Design interior rezidenţial – case, vile, apartamente, duplex-uri, penthouse-uri
 • Design interior comercial – magazine, showroom-uri, cafenele, cluburi, baruri, saloane, hoteluri, pensiuni
 • Design interior corporate – spaţii de birouri, stand-uri, cabinete, clinici private