Casă & grădină KM 4-5 Constanţa

Acest proiect a suferit modificări capitale. S-a dorit o schimbare a întregii clădiri, astfel decorativa casei a fost schimbată într-o culoare caldă, iar în jurul ferestrelor şi balcoanelor s-au aplicat ancadramente vopsite albe ce dau o notă de eleganţă şi rafinament clădirii.

Zona spaţiului verde am marcat-o cu travertin tăiat în lamele subţiri, iar pe alocuri s-au lăsat goluri în care s-a montat pietriş decorativ alb. Fiind un sediu de firmă ce va primi multe vizite externe, am vrut ca zona de verdeaţă să nu fie una oarecare şi astfel am creat nişte zone denivelate de diferite înălţimi, îmbrăcate în gazon pe care s-au plantat diferiţi arbuşti. Zona de relaxare şi terasă a fost gândită la semi-înălţime, accesul făcându-se printr-o treaptă ce este amenajată cu lemn tratat de terasă.

Gardul de asemenea este unul spectaculos, stâlpii fiind îmbrăcaţi în travertine cu aspect lucios, interiorul este placat cu piatră ghilotinată cu aspect 3D, totul fiind încadrat într-un chenar vopsit alb. Spectaculozitatea fiind în special pe înserat când acesta este iluminat ambiental printr-un spot din pardoseală.