Cafenea Cumpăna

Ideea unui nou bussines în localitatea Cumpăna a pus pe picioare următorul proiect. Conceptul amenajării a plecat de la ideea unui spaţiu vechi, moştenire de familie, care a trebuit recompartimentat astfel încât să întrunească toate nevoile beneficiarilor şi anume de a crea o cafenea modernă, care se poate transforma foarte uşor şi într-un spaţiu de evenimente.

Pentru optimizarea spaţiului am ales împreună cu beneficiarii sistemul de încălzire în pardoseală, astfel scăpând de aspectul inestetic al caloriferelor. De asemenea cafeneaua beneficiază de un sistem de climatizare şi sunet la cele mai înalte standarde.

Pentru pardoseală am ales o gresie lucioasă, rectificată de dimensiuni mari pentru a da senzaţia de spaţialitate, iar zona canapelelor am ales să o delimităm cu parchet într-o cromatică contrastantă. Pereţii au fost îmbrăcaţi într-un tapet texturat de culoare închisă peste care am aplicat ancadramente din poliuretan vopsite mov. Barul a fost gândit într-o formă conică dublă pe structură metalică îmbrăcat în oglindă faţetată, reprezentând centrul de interes din cafenea.