Apartament 5 camere Mamaia Nord

Ne place ca fiecare spaţiu pe care îl amenajăm să surprindă exact stilul de viaţă al proprietarului, caracterul acestuia şi pasiunile sale. Una dintre ultimele noastre realizări este un apartament de lux din zona Mamaia din Constanţa, decorat în stil contemporan cu accente baroque glamour.

Dormitorul matrimonial este una dintre încăperile importante ale amenajării. Proprietara şi-a dorit un spaţiu relaxant, elegant cu accente glamour. Tapetul din mătase naturală, patul impozant tapiţat cu catifea neagră, mochetă pufoasă, cât şi oglinzile cu rame argintii, toate completează perfect decorul.

Baia matrimonială este un spatiu elegant si rafinat, mobilierul de baie şi obiecte sanitare cu design exclusivist, pereţii îmbrăcaţi în oglinda faţetată, fumurie, tapet metalic, corpuri de iluminat din sticlă cristal, mozaic care pare a compune o broderie fină sunt doar câteva dintre elementele speciale utilizate de noi pentru a spori şi mai mult farmecul acestei amenajări. Stilul modern contemporan combinat cu elementele preţioase de design au transformat o banală baie într-o adevărată bijuterie.

Liniile sinuase ale mobilierului, jocurile de culori şi combinaţiile fericite ale tuturor pieselor şi a accesoriilor fac ca acest apartament să fie un adevarat univers al eleganţei, rafinamentului, şi al spectaculosului pentru proprietari.