Apartament 3 camere Neptun

Frumoasa vedere la mare a acestui apartament ne-a inspirat încă de la inceput, propunându-ne să creem un concept simplu, aerisit, cu elemente moderne. Deşi spaţiile sunt relativ mici, prin soluţiile noastre de design interior şi produsele propuse de partenerii noştri în mobilier, acestea primesc multă lumină.

Proiectul a constat în amenajarea zonei de living şi dining deschise către bucătărie şi hol, configurând un spaţiu unitar şi cu multiple efecte senzoriale. Toate aceste combinaţii cromatice au rolul de a conferi căldură spaţiului şi dau senzaţia de intimitate. S-a optat pentru mobilier de calitate realizat la comandă de partenerii noştri, aceasta fiind garanţia durabilităţii în timp a acestuia şi a originalităţii.

Fiecare accesoriu sau piesă de mobilier a fost atent aleasă şi amplasată astfel încât să fie creată o compoziţie unitară, care să reflecte ideea de clasic reinterpretat, un spaţiu unde proprietarii să se simtă confortabil şi să îşi petreacă mult timp în compania membrilor familiei şi a prietenilor.