Apartament 2 camere Băneasa Bucureşti

Amenajarea se remarcă prin detalii îndrăzneţe şi mobilier unicat, care oferă o senzaţie plăcută de linişte şi relaxare. Proprietara şi-a dorit un cămin confortabil, modern, amenajat cu stil, în care să se simtă prezentă mâna unui decorator profesionist, de aceea au apelat la InOut Design.

Zona de zi, un open space aerisit, compus din living, bucătărie şi loc de luat masa, pare mai mare decât este în realitate datorită paletei cromatice, a finisajelor şi a ingeniozităţii cu care au fost integrate toate piesele de mobilier. Cu adevărat inteligent este sistemul mobil pe care este fixat LCD-ul. Montat pe un fel de şină, în spatele căreia se află câteva panouri de lemn menite să decoreze peretele într-un mod inedit, televizorul poate fi uşor mutat din dreptul canapelei, în dreptul bucătăriei sau zonei de luat masa, în funcţie de preferinţele telespectatorilor.

Pentru a beneficia de suficient spaţiu de mobilitate în camere, au fost eliminate anumite elemente de mobilier, astfel, apartamentul nu dispune de spaţii încărcate. În dormitorul matrimonial, motivele decorative folosite conturează un ambient în stil contemporan cu uşoare accente clasice. Pentru a se crea senzaţia de cameră luminoasă, s-a folosit albul, care se regăseşte şi în nuanţa mobilierului, oglinzile de pe dressing reflectând întreaga încăpere. Combinaţia de siclam şi mov imprimă o senzaţie plăcută, de linişte şi relaxare şi scot din monotonie întreaga amenajare.