Design interior

Serviciul de design interior este un serviciu oferit de o echipă de profesionişti, cu competenţe complexe şi complementare pentru a asigura un proiect reuşit din toate punctele de vedere: design, artistic, funcţional şi tehnic.

Oferirea acestui serviciu se face prin parcurgerea mai multor etape, pentru identificarea clară a cerinţelor şi dorinţelor beneficiarului şi realizarea proiectului la standardele dorite de acesta.

Etapele prezentate mai jos se încadrează într-o schemă standard de colaborare, prin care ne dorim să explicăm cât mai clar complexitatea şi derularea acestui serviciu. Bineinţeles, în funcţie de amploarea proiectului, de stadiul în care se află spaţiul, dar şi de colaborarea cu beneficiarul. Oferirea acestui serviciu traversează aceste etape de-a lungul cărora se identifică clar dorinţele, nevoile şi gusturile beneficiarului, iar echipa noastră propune cea mai bună soluţie care evoluează şi se transformă până ajunge la forma finală: unică şi perfectă!

Aceste etape sunt:

  1. Prima discuţie cu beneficiarul – stabilirea întâlnirii
  2. Deplasarea la locaţia beneficiarului
  3. Discuţia cu beneficiarul legată de realizarea proiectului, amenajre, stil, buget
  4. Prezentarea primei variante de amenajare
  5. Prezentarea variantei a doua de design interior şi definitivarea proiectului final
  6. Predarea proiectului final

Credem în creativitate şi originalitate, iar orice interior pe care îl decorăm trebuie să fie impecabil. Indiferent dacă este vorba de locuinţe, restaurante, hoteluri sau cafenele, echipa noastră va găsi cele mai bune şi creative soluţii pentru a transforma spaţiul într-o creaţie unică, pe care beneficiarul nostru să o iubească cu adevărat!

Design-ul interior vorbeşte despre detalii. Reprezintă preluarea unui concept şi aducerea lui la viaţă, reprezintă crearea unui stil de viaţă. Acesta este angajamentul nostru pentru fiecare client.