Amenajări interioare

Transformarea lucrurilor obişnuite în adevărate capodopere remarcabile ţine de capacitatea şi abilitatea de a realiza finisaje de calitate.

InOut Design oferă servicii complete de amenajări interioare, o gamă variată de servicii pornind de la renovări până la ultimul detaliu, toate realizate la cele mai înalte standarde occidentale:

  • amenajări interioare, zugrăveli, finisaje, compartimentări rigips, termoizolaţii cu polistiren expandat
  • montaj gresie şi faianţă, montaj parchet şi tapet, decoraţiuni interioare, instalaţii electrice sanitare şi termice

Indiferent dacă dispuneţi de un apartament la bloc sau o casă ori o vilă, noi vă putem amenaja locuinţa în aşa fel încât aceasta să devină un adevărat loc de relaxare şi odihnă, în care să vă facă plăcere să vă întoarceţi după o zi de muncă.

Renovarea unei locuinţe implică două elemente, la fel de importante: esteticul şi calitatea. Ambele sunt dependente de natura materialelor utilizate dar şi de profesionalismul lucrătorilor. Cum personalul nostru este înalt calificat şi cu o bogată experienţă în domeniu, iar materialele pe care le folosim sunt de ultimă generaţie, rezultatul final nu poate fi decât unul pozitiv.

Compania noastră îşi îndreaptă atenţia în direcţia calităţii şi garanţiei serviciilor oferite. Garanţia calităţii lucrărilor efectuate este dată atât de personalul calificat şi cu experienţă cât şi de gama largă de materiale ultramoderne pe care o punem la dispoziţia clienţilor.